Elérhetőségünk
Regnum Trans

Engedélyek,
Tanúsítványok

truck-on-the-road

Engedélyek,
Tanúsítványok

Többfajta veszélyes és nem veszélyes áru szállításával is foglalkozunk, melyekre mind rendelkezünk engedéllyel. A veszélyes hulladék kezelése és elszállítása szempontjából a szakszerűség, hozzáértés és engedélyekkel való rendelkezés elengedhetetlen.

Veszélyes hulladéknak tekinthető minden olyan anyag és hulladék, mely összetétele vagy eredete miatt az egészségre és a környezetre is kiemelt kockázatot jelent, ezért kezelése és elszállítása kiemelt bánásmódot igényel.

Cégünk az alábbi engedélyekkel rendelkezik a szállításokkal kapcsolatosan:

• Nem veszélyes hulladék szállítása: Engedély az EU teljes területére a teljes EWC listára.
• Veszélyes hulladék szállítása: Engedély a teljes EWC listára.
• Veszélyes áruk nemzetközi közúti szállítására vonatkozó engedély (ADR).
/

A Regnum Intertrans & Logistics számos irányítási rendszerre tanúsíttatva van.

%filename1
ISO 45001: Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer (MEBIR):
Az ISO 45001 egy nemzetközi szabvány, amely meghatározza a munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer követelményeit és alkalmazási útmutatóval rendelkezik fentiekre vonatkozóan. Szervezetünk MEBIR tanúsítással rendelkezik, melynek köszönhetően proaktívan kezeljük az egészségügyi kockázatokat és az azokhoz kapcsolódó megelőző intézkedéseket, lehetőségeket. Kiemelt figyelmet fordítunk a vállalat felelősségi köréhez tartozó személyek egészségének és biztonságának megóvására egyaránt.
Logo-norme-ISO-14001
ISO 14001: Környezetirányítási rendszerek (KIR):
A KIR bevezetésével elköteleztük magunkat a környezet iránt, célunk a Környezetközpontú irányítási rendszer megfelelő működtetése vállalatunknál. Környezettudatos gondolkodásunknak köszönhetően veszélyes és nem veszélyes hulladékok szállításával és kezelésével is foglalkozunk, szervezetünk pedig a környezetszennyezés és a környezet terhelésének minimalizálását is kiemelt céljának tekinti.
ISO-9001-2015
ISO 9001:2015 Minőségirányítási rendszerek (MIR):
Minőségirányítási rendszerünk tanúsításával megfelelünk az ISO 9001:2015-ös szabvány pontjainak, követelményeinek. Társaságunk hatékony minőségirányítási rendszert dolgozott ki és alkalmaz, mely megfelelő szervezeti folyamatokat, erőforrásokat egyaránt magában foglal. Kiépítésre került szervezetünknél az infrastrukturális háttér, a felelősségi körök és feladatok letisztázásra kerültek. Az ISO 9001:2015 által olyan követelményeket állítottunk fel, mely hatékonyan segíti munkánkat, ezzel maximális vevőelégedettséget eredményezve.