Elérhetőségünk
Regnum Trans

Különleges hőigényű áruk Fuvarozása, Szállítmányozása

Különleges hőigényű áruk szállítása

Bizonyos termékek speciális szállítási feltételeket igényelnek, ilyenek a különleges hőigényű áruk, melyeknél egyáltalán nem mindegy, milyen hőmérsékleten szállítjuk őket.

Legyen szó mélyhűtést igénylő élelmiszerekről, fűtött feltételek mellett szállítandó termékekről, vagy akár beállított hőfokhoz kötött egyes gyógyszertermékekről, a Regnum mindegyik szállítását vállalja és segít Önnek, hogy speciális szállítmánya garantáltan megfelelő feltételek mellett, biztonságosan eljusson a célországba.

Alkalmazott szállítási eszközeink ezekben az esetekben hőmérsékletszabályzó rendszerrel rendelkeznek, folyamatos belső hőmérsékletellenőrzés mellett.

Minőségi hőmérsékletszabályzó-logisztikai szolgáltatásunk során terméke nem veszíti el eredeti állagát, hatékonyságát. Megteszünk minden óvintézkedést, betartunk minden szabályt, hogy a speciális hőigényű áruk ellenőrzött körülmények között jussanak el a célba.

A szállítási megfelelés hőmérséklet szabályzatokban van ekkor rögzítve, melyben a felek állapodnak meg. Ehhez ismerni kell a kormányzati és fuvarozói szintű hőmérsékleti szállítási dogmákat.
/