Elérhetőségünk
RegnumTrans

Küldetésünk &
Céljaink

A Regnum Intertrans & Logistics több, mint egy fuvarozási vállalat, hiszen a közúti fuvarozás, szállítmányozás és logisztikai szolgáltatásokkal összefüggő feladatok mellett elkötelezettek vagyunk abban is, hogy a különleges igényű rakományokat is eljuttassunk ügyfeleink részére.
/
ac4d1867d72cf1cf25e764b1b5dd87ce

Regnum Intertrans & Logistics

Kiemelt figyelmet fordítunk az egészség irányába, így gyógyszerjellegű szállítmányokat is fuvarozunk, és a hagyományos szállítási szolgáltatások professzionális teljesítése mellett különleges hőigényű rakományokat is szállítunk.

Szállítmányozási szolgáltatásait könnyen nyomon követheti; a nap 24 órájában, hétvégén és ünnepnapokon is elérheti, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Missziónk

  • Ügyfeleink, valamint a nemzeti és nemzetközi piacok elismerése különösen fontos számunkra, melyet két évtizednél is több tapasztalatunkkal tudunk kivívni magunknak.

  • Teljes európai lefedettséggel, belföldi és nemzetközi szállítmányozással, számtalan elérhető célállomással állunk megbízóink rendelkezésére.

Alapelveink

  • Hatékony csapatunk precíz és költséghatékony szolgáltatások nyújtására szakosodott. Alapelvünk, hogy modern logisztikai eszközöket alkalmazzunk. Azonnali és precíz és akár szállításonként változó megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

  • Ha minket választ, szállítandó áruja gyorsan, biztonságban és megfizethető áron jut el Európa-szerte bármely kívánt úti célba.

Értékeink

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak megbízóink legyenek elégedettek szolgáltatásainkkal, hanem munkatársaink is egy kiváló csapatban dolgozhassanak. Éppen ezért támogatjuk, motiváljuk kollégáinkat, és biztosítjuk személyes jólétüket és szakmai fejlődésüket.

Büszkék vagyunk arra, hogy megbízóinkkal stabil, sokéves együttműködést alakítottunk ki.

Alkalmazkodunk Ügyfeleink igényeihez, nem standard megoldásokat alkalmazunk.